Systemen

Voor een toeleverancier van werven voor superjachten levert Hydropack de hydraulische systemen voor luiken, platforms en waterdichte deuren voor het afsluiten van de compartimenten onder en boven de waterlijn. Uiteraard voldoen onze hydraulische systemen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Hydropack is huisleverancier voor deze klant en voorziet in wereldwijde service.

Laadarmen tot een hoogte van meer dan 60 meter worden voorzien van de hydrauliek van Hydropack. De laadarmen worden gebruikt voor het verladen van vloeistoffen en gassen. Er zijn grote verschillen waar de hydrauliek mee om dient te gaan: Van het soepel meebewegen met de bewegingen van het schip tot het opvangen van de onbalans in het geval van een calamiteit.

Voor een producent van stuurcabines levert Hydropack hydraulische systemen voor het omhoog bewegen van de stuurhut. Op deze wijze kan de bemanning over de lading heen kijken. Stuurhutten van cruiseschepen worden juist naar beneden bewogen, zodat deze onder een brug door kunnen varen.

Pages