Componenten

FOX accumulatoren

Fox brengt een zeer uitgebreide range hydropneumatische accumulatoren op de markt. De range omvat balg- en membraan accumulatoren, zuigeraccumulatoren alsmede pulsatiedempers.

Bijzonder in het Fox-programma is de membraan accumulator met een behuizing die uit één stuk is vervaardigd (model H) zodat geen lassen in de diameter noodzakelijk zijn. Dit gepatenteerde systeem betekent geen verhitting van het membraan met als resultaat een verlengde levensduur.

Fox accumulatoren zijn leverbaar in tropenbestendige uitvoeringen alsmede met behuizingen vervaardigd uit roestvrijstaal (AISI 316L) of kunststof. Accubalgen of membranen zijn leverbaar in diverse rubbersoorten en kunststoffen. Daarnaast ontwerpt Fox accumulatoren in afwijkende modellen volgens klantenspecificatie.

www.fox.srl

Fox accessoires

Fox produceert een uitgebreide range componenten voor het signaleren van drukken en vloeistofniveaus. Door toepassing van de nieuwste technieken wordt een eindproduct gepresenteerd die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.

Het Fox-programma omvat drukschakelaars met een mechanische schakelende microswitch die geactiveerd wordt door een punjer of membraan en die geschikt zijn voor toepassing in zowel druk- als vacuum systemen. Daarnaast omvat het programma ook een serie elektronische drukschakelaars met vele instelmogelijkheden.

In het Fox-programma zijn ook een reeks transmitters opgenomen met een uitgangssignaal in volt of mA voor het analoog meten van drukken en temperaturen. Het programma wordt gecompleteerd met een serie niveau- en volumemeters en thermostaten.