Componenten

MP Filtri

MP Filtri fabriceert en levert een uitgebreide range hydrauliekfilters, aandrijfkoppelingen, lantaarnstukken, oliereservoirs en accessoires voor toepassing in de hydraulische aandrijftechniek.

Binnen dit programma ontwikkelt MP Filtri eveneens producten die op klantenspecificatie worden vervaardigd. Daarnaast streeft MP Filtri continu naar productverbetering. Zo ontstaan filters en filtersystemen die volledig voldoen aan de filtratie-eisen van de huidige hydraulieksystemen.

Productie en bewerkingen worden in eigen beheer uitgevoerd. Moderne giet- en productiemachines, een effectieve kwaliteitscontrole die op grond van nauwkeurig opgestelde keuringsprotocollen volgens ISO 9001 worden uitgevoerd, vormen de basis van een hoogwaardig eindproduct.

Een wereldwijd netwerk van verkoopkantoren en dealers staan borg voor een vakkundig advies en een adequate serviceverlening

www.mpfiltri.com

 

Productassortiment

Er is een compleet programma aan hydrauliek componenten beschikbaar, neem contact op met onze verkoopafdeling voor meer informatie